شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
سال 1403، سال جهش تولید با مشارکت مردم
 
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
در اولین جلسه کارگروه سازندگی طرح های آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان مطرح شد
آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان نیازمند نگاه ملی و حمایت خیران دارد
مدیرعامل آب و فاضلاب استان با بیان اینکه این جلسه در راستای برنامه ریزی منسجم، به منظور رفع کمبودها و با هدف ریل‌گذاری برای آینده است افزود: آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان نیازمند نگاه ملی و حمایت خیران دارد

به گزارش روابط عمومی آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان،وسعت استان و هزینه‌های بالای اجرای طرح‌های آبرسانی روستایی به گونه‌ای است که با اتکا به اعتبارات دولتی در وضعیت کنونی، رفع مشکلات روستاهای این خطه امکان پذیر نیست و نیازمند عزم ملی و مشارکت خیرین به صورت سازمان یافته و منسجم است تا آبرسانی به روستاها شتاب بیش‌تری گیرد.

بدین منظور با هدف برنامه ریزی، انسجام بخشی و تدوین راهبردها برای بهره‌مندی از نیروهای مردمی، ستادها و قرارگاه های جهادی جهت توسعه طرح های آبرسانی به روستاهای محروم سیستان و بلوچستان جلسه ای با حضور معاون فنی و اجرایی قرارگاه سازندگی بسیج وزارت نیرو در محل سالن جلسات شرکت آب و فاضلاب استان برگزار شد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان با بیان اینکه این جلسه در راستای ‌هم اندیشی و برنامه ریزی به منظور رفع کمبودها و با هدف ریل‌گذاری برای آینده است ، ابراز امیدواری کرد: با روحیه جهادی و عزم همگانی طی سه الی چهار سال آینده وضعیت آب روستایی استان به نقطه مطلوبی برسد.

وی گفت: وضعیت آب روستاهای استان به تفکیک روستاهای دارای شبکه آب، روستاهای فاقد شبکه آب و روستاهای گرفتار تنش آبی مشخص است و آگاهیم چه اقداماتی باید انجام شود و چه هزینه هایی باید صرف شود اما نکته‌ای که حائز اهیمت است، نحوه تامین منابع مالی برای انجام کار، تعیین ساز و کار همکاری بین استان، قرارگاه و وزارت نیروست.

عقد قرارداد آبرسانی به 350 روستا به همت خیرین 

قاسمی با اشاره به مشارکت خیرین در امر آبرسانی خاطرنشان کرد: در گذشته و قبل از یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی، خیرین به صورت خودجوش وارد استان می‌شدند، یا به شرکت آب و فاضلاب مراجعه می کردند و بازخوردی نمی گرفتند و یا با مقامات محلی ارتباط می‌گرفتند

وی ادامه داد: بعد از یکپارچه سازی، برقراری ارتباط، جذب خیرین و امورات مربوطه به قائم مقام شرکت محول شد و از سال 99 تاکنون بیش از 22 تفاهم نامه یا قرارداد همکاری جهت آبرسانی به 350 روستا منعقد شده است.

منابع مالی محدود؛ سد راه آبفا

مدیرعامل آب و فاضلاب استان اذعان کرد: با وجود اینکه با حوزه قرارگاه محرومیت زدایی سپاه به نتایج خوبی رسیدیم و همکاری و همراهی قرارگاه را داریم اما منابع داخلی محدود شرکت آب و فاضلاب باعث شده تا نتوانیم طرح‌ها را اجرایی کنیم.

وی اذعان کرد: نحوه تأمین مالی که بر عهده شرکت برای اجرا هست باید تعیین تکلیف شود و در شرایط محدودیت‌های منابع داخلی امید ما به وزارت نیرو، شرکت مهندسی و عزیزان در حوزه قرارگاه و استان است.

قاسمی با بیان اینکه اگر بخواهیم کار جهادی انجام دهیم نیاز به پشتوانه داریم افزود: در صورت تأمین منابع مالی روند خدمت رسانی به مردم تسریع و تسهیل می‌شود.

قاسمی در پایان ضمن درخواست تأمین منابع مالی و با اشاره به بودجه محرومیت‌زدایی ابلاغ شده به استان پیشنهاداتی برای بهره‌گیری از ردیف‌های اعتباری داد

وی با بیان اینکه در حوزه استانی اعتبارات متوازن وجود دارد و می‌شود بر روی این ردیف حساب باز کرد اضافه کرد: برای بخشی که قرار است از وزارت نیرو اختصاص پیدا کند چند ردیف را پیشنهاد می‌کنم، از جمله ردیف روش‌های نوین آبرسانی به روستاها و ردیف متوازن ملی، ما پروژه های مجتمع های آبرسانی روستایی‌مون ردیف ملی دارد و میشود به سرفصل پروژه‌های روستایی از ردیف های ملی در متوازن کمک کرد.

کلیه حقوق وب سایت متعلق به شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان می باشد. بیانیه حریم خصوصی
استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد. تمامی اطلاعات شخصی کاربران که از طریق فرمهای موجود در سایت تکمیل و ارسال میشود محرمانه تلقی شده و حریم شخصی افراد کاملا محفوظ خواهد ماند.
Powered by DorsaPortal