لوگو1
شعار
پرچم ایران

۳۲ هزار خانوار زابلی در آستانه بهره‌مندی از طرح‌های توسعه فاضلاب

زمان مطالعه

1 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1405/05/04


تولید - محصول

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زابل از پیشرفت ۸۶ درصدی عملیات اصلاح و نوسازی شبکه فاضلاب بلوار شهید لک‌زایی خبر داد و گفت: با تکمیل طرح‌های در دست اجرا، بیش از ۳۲ هزار خانوار از خدمات شبکه فاضلاب بهره‌مند خواهند شد.



به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان : حمیدرضا مددی در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه «سلام سیستو» رادیو شهری زابل، با تشریح اقدامات این شرکت در حوزه اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب گفت: از مجموع ۱۲۸۰ متر شبکه پیش‌بینی‌شده برای اصلاح در بلوار شهید لک‌زایی، تاکنون ۱۱۰۰ متر اجرا شده و با وجود برخی مشکلات اجرایی، عملیات در بخش باقی‌مانده با سرعت در حال انجام است.

او افزود: اصلاح شبکه فاضلاب در بلوار بسیج و خیابان فرخی سیستانی نیز در برنامه اجرایی شرکت قرار دارد و پس از اخذ مجوزهای لازم، عملیات این طرح‌ها آغاز خواهد شد.

مددی با اشاره به برنامه توسعه شبکه فاضلاب در مناطق دارای ظرفیت گفت: اجرای ۲۵۰۰ متر شبکه در محدوده بلوارهای دانشگاه ۱۰، ۱۲ و ۱۴ پیش‌بینی شده که تاکنون بیش از ۷۰۰ متر آن اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای زابل با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی کارکنان این شرکت خاطرنشان کرد: اجرای این طرح‌ها علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم برای بیش از ۲۵۰ نفر، زمینه بهره‌مندی بیش از ۳۲ هزار خانوار از خدمات شبکه فاضلاب را فراهم خواهد شد.