زمان مطالعه
نویسنده
تاریخ انتشار
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زهک از تعویض ۱۱۲ فقره کنتور فرسوده و کمکار از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این اقدام با هدف ارتقای دقت اندازهگیری مصرف آب، بهبود بهرهبرداری از شبکه توزیع و افزایش کیفیت خدماترسانی به مشترکان در حال انجام است.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان : غلامحسین لکزائیانپور، مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زهک، با اشاره به اجرای برنامه مستمر نوسازی تجهیزات اندازهگیری مصرف آب اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۱۲ فقره کنتور فرسوده در مناطق شهری و روستایی شهرستان تعویض شده و همچنین ۲۲ فقره انشعاب آب نیز اصلاح و نوسازی شده است.
وی افزود: تعویض کنتورهای فرسوده و کمکار نقش مؤثری در افزایش دقت ثبت میزان مصرف، کاهش خطاهای اندازهگیری، مدیریت بهینه منابع آبی و ارتقای سطح خدمات ارائهشده به مشترکان دارد.
مدیر امور آبفای زهک با بیان اینکه در حال حاضر یکهزار و ۸۵۶ فقره کنتور فرسوده و کمکار در سطح شهرستان شناسایی شده است، تصریح کرد: از این تعداد، ۳۹۹ فقره در مناطق شهری و یکهزار و ۴۲۶ فقره در مناطق روستایی قرار دارند که شناسایی و تعویض آنها بر اساس برنامهریزی مدون در دستور کار قرار دارد.
لکزائیانپور خاطرنشان کرد: روند تعویض کنتورهای فرسوده با همکاری و مشارکت مشترکان به صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا ضمن افزایش بهرهوری شبکه توزیع، زمینه ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان فراهم شود.
گفتنی است شهرستان زهک دارای ۲۲ هزار و ۶۷۰ مشترک آب است که از این تعداد، ۵ هزار و ۴۲۶ مشترک در بخش شهری و ۱۷ هزار و ۲۴۴ مشترک در بخش روستایی سکونت دارند.