لوگو1
شعار
پرچم ایران

تکمیل طرح آبرسانی به خاش نیازمند ۲۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است

زمان مطالعه

1 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1404/08/16


تولید - محصول

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید از روند پیشرفت طرح آبرسانی به خاش از کارواندر گفت: تکمیل این طرح نیازمند ۲۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.



به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان :  فرهاد سرگلزایی در این بازدید بیان کرد: این طرح با هدف تأمین آب شرب برای مردم این شهرستان در حال اجراست و تلاش شده با بسیج امکانات فنی و اجرایی، روند پیشرفت پروژه با سرعت مطلوب ادامه یابد.

سرگلزایی افزود: این طرح شامل اجرای ۷۲ کیلومتر خط انتقال فولادی به قطر ۷۰۰ میلی‌متر، ۸۵ کیلومتر خط انتقال برق، احداث ۱۹ هزار مترمکعب مخزن ذخیره، دو باب ایستگاه پمپاژ بین‌راهی و یک واحد تصفیه‌خانه است که پس از تکمیل، بخش عمده‌ای از کمبود آب شرب شهرستان خاش را برطرف خواهد کرد.

به گفته‌ سرگلزایی، تاکنون ۱۹ کیلومتر از خط انتقال فولادی اجرا شده و عملیات احداث مخازن ۲۰۰۰ مترمکعبی کارواندر و ۵۰۰۰ مترمکعبی تعادل پیگل با پیشرفت فیزیکی حدود ۲۰ درصد در حال انجام است.

او تأکید کرد: آب شرب پایدار از نیازهای حیاتی مردم خاش است و این طرح با هدف تأمین مطمئن‌تر و بلندمدت منابع آب، از اولویت‌های اجرایی شرکت به شمار می‌رود.

گفتنی است، اعتبار پیش‌بینی‌شده برای اجرای این پروژه بزرگ ۲۱۰۰ میلیارد تومان است که با بهره‌برداری از آن، دسترسی پایدار شهروندان خاش به آب سالم و بهداشتی فراهم می‌شود.