لوگو1
شعار
پرچم ایران

تأکید امام جمعه اهل سنت سرسوره در شهرستان سیب‌‌و‌سو‌ران بر ضرورت مدیریت مصرف آب

زمان مطالعه

1 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1405/06/30


تولید - محصول

مولوی واحدبخش شنبه‌زهی، امام جمعه اهل سنت سرسوره در شهرستان سیب و سوران، با تأکید بر اهمیت آب به‌عنوان مایه حیات و جلوه‌ای از رحمت الهی، بر ضرورت استفاده صحیح و پرهیز از مصرف بی‌رویه آب تأکید کرد.



به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان : مولوی شنبه‌زهی با اشاره به آموزه‌های قرآن کریم و احادیث پیامبر اکرم(ص)، گفت: آب مایه حیات است و زیباترین رحمت الهی که جلوه‌گاه رحمت خداوند متعال است، آب است.

️وی با استناد به آیه شریفه «کُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا إِنَّهُ لَا یُحِبُّ الْمُسْرِفِینَ» اظهار کرد: در مصرف و استفاده از آب نباید اسراف شود؛ چراکه اسراف در قرآن مجید و احادیث پیامبر اکرم(ص) نکوهش شده است.

️امام جمعه اهل سنت سرسوره شهرستان سیب و سوران در ادامه به روایتی درباره پرهیز از اسراف در وضو اشاره کرد و افزود: پیامبر اکرم(ص) هنگامی که از کنار یکی از صحابه به نام سعد عبور کردند، دیدند که وی هنگام وضو گرفتن آب زیادی مصرف می‌کند و فرمودند: «این اسراف چیست؟»

️وی ادامه داد: سعد پرسید آیا در وضو گرفتن نیز اسراف وجود دارد؟ پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «بله، حتی اگر بر کنار یک نهر آب جاری باشی.»

️مولوی شنبه‌زهی همچنین با اشاره به شیوه وضو گرفتن و غسل پیامبر اکرم(ص) گفت: آن حضرت با مقدار اندکی آب وضو می‌گرفتند و برای غسل نیز مقدار مشخصی آب استفاده می‌کردند که این موضوع نشان‌دهنده ضرورت توجه به مصرف صحیح آب است.

️وی در پایان با تأکید بر لزوم استفاده درست از منابع آبی خاطرنشان کرد: آب را به خوبی استفاده کنید، آن‌گونه که خداوند فرموده است.