لوگو1
شعار
پرچم ایران

اتصال ۴۳۱ روستای سیستان و بلوچستان به شبکه آب پایدار

زمان مطالعه

2 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1403/10/04


تولید - محصول

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: در قالب طرح جهاد آبرسانی ۴۳۱ روستای استان به شبکه آب پایدار متصل شده است.


به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، "علیرضا قاسمی" با اشاره به آخرین وضعیت طرح جهاد آب‌رسانی به روستاهای فاقد شبکه بیان کرد: به واسطه اقدام‌های صورت‌گرفته تاکنون برای ۴۳۱ روستا عملیات آبرسانی انجام شده و با مجموع طرح‌های آبرسانی طی این مدت، شاخص بهره‌مندی روستاها از آب آشامیدنی ۲.۵ درصد افزایش‌یافته است.

  وی با اشاره به اینکه جهاد آبرسانی بزرگ‌ترین طرح آبرسانی به لحاظ حجم عملیات و گستردگی جغرافیایی است، افزود: مجموع حجم عملیات پیش‌بینی شده در این طرح شامل هشت هزار و ۲۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری خطوط انتقال و شبکه توزیع و احداث ۲۳۰ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب است.

  وی ادامه داد: در راستای این طرح، آبرسانی به ۲ هزار و ۳۵۱ روستای سیستان و بلوچستان برای بهره‌مندی ۵۰ درصد جمعیت روستایی این استان هدف‌گذاری شده و در قالب سه‌فاز اجرایی شامل قرارداد محرومیت‌زدایی، طرح مجمع خیرین آب‌رسان وزارت نیرو و طرح ملی مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور پیش می‌رود.

  قاسمی اعتبار اختصاص‌یافته به این طرح را در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: به لحاظ اعتباری بالاترین رقم برای یک طرح آبرسانی روستایی در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود؛ اما پیشبرد این ابرپروژه باتوجه‌به گستردگی حجم عملیات نیازمند اعتبارات خاص است تا اختلالی در روند عملیات اجرایی رخ ندهد.

  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با اشاره به دوفاز دیگر طرح جهاد آبرسانی، گفت: آبرسانی به ۲۵۰ روستای فاقد در قالب طرح مجمع خیرین آب‌رسان وزارت نیرو و آبرسانی به ۳۵۰ روستا نیز در قالب طرح ملی مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور در دست اجرا قرار دارد که متناسب با تخصیص اعتبارات انجام می‌شود.

  وی تأکید کرد: پیش‌بینی می‌شود با تکمیل این طرح، شاخص بهره‌مندی از آب شرب در سطح روستاهای سیستان و بلوچستان به ۹۵ درصد ارتقا یابد.