لوگو1
شعار
پرچم ایران

پایش مستمر شبکه‌های توزیع آب برای شناسایی انشعابات غیرمجاز

زمان مطالعه

1 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1403/10/19


تولید - محصول

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زهک از شناسایی 13 فقره انشعاب غیرمجاز آب طی یک هفته خبر داد و گفت: پایش شبکه‌های توزیع آب به طور مداوم ادامه خواهد داشت.



به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ، "غلامحسین لکزائیان پور" با اعلام این خبر افزود: با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی و اهمیت مدیریت مصرف در شرایط کنونی، فعالیت‌ تیم‌های اجرائیات آب و فاضلاب شهرستان در یک هفته گذشته شدت بیشتری گرفت که بیش از 45 درصد پایش‌های انجام شده طی این مدت غیرمجاز بودند.

وی ادامه داد: اکیپ‌های اجرائیات شهرستان 28 مورد انشعاب را مورد بررسی و پایش قرار دادند که متاسفانه از این تعداد 13 انشعاب غیرمجاز بودند که علاوه بر قطع این انشعابات، برای متخلفین پرونده نیز تشکیل شد و 9 پرونده مختومه و افراد خاطی ملزم به پرداخت 450 میلیون ریال جزای نقدی شدند و پرونده چهار متخلف دیگر نیز از طریق امور حقوقی در دست پیگیری است.

لکزائیان‌پور افزود: انشعاب گیری پشت کنتوری، فک پلمپ و باز کردن کنتورهای آب، برعکس نصب کردن کنتور آب و استفاده از انشعابات آب آشامیدنی برای آبیاری فضای سبز، گلخانه و ساخت و ساز ابنیه از جمله مواردی هستند که برداشت غیرمجاز نامیده می شوند و در صورت مشاهده با افراد خاطی برخورد صورت می گیرد.