لوگو1
شعار
پرچم ایران

شناسایی ۲۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در بمپور

زمان مطالعه

2 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1403/11/08


تولید - محصول

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان بمپور از شناسایی ۲۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در روستاهای بخش کلاتان این شهرستان خبر داد.



به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، یونس بامری با اعلام این خبر بیان کرد: پیرو نشست با مأمورین قرائت کنتور آب، ضمن تأکید بر وصول مطالبات، بر پایش و شناسایی انشعابات غیرمجاز آب تأکید شد که در نتیجه این پیگیری‌ها، ۲۰ فقره انشعاب غیرمجاز طی کمتر از ۴۸ ساعت گذشته شناسایی شد.

وی افزود: این انشعابات غیرمجاز عمدتاً در روستاهای بخش کلاتان مشاهده شده و بلافاصله پس از شناسایی، اقدامات قانونی برای قطع و جمع‌آوری آن‌ها آغاز شده است.

بامری با اشاره به اینکه استفاده غیرمجاز از آب علاوه بر تضییع حقوق شهروندان، موجب اخلال در شبکه توزیع آب و کاهش فشار آب در مناطق مختلف می‌شود، از شهروندان خواست تا از هرگونه استفاده غیرمجاز از آب خودداری کرده و در صورت مشاهده موارد مشابه، مراتب را به امور آب و فاضلاب شهرستان بمپور اطلاع دهند.

مدیر امور آب و فاضلاب بمپور همچنین بر ادامه روند شناسایی و برخورد با انشعابات غیرمجاز آب در سطح شهرستان تأکید کرد و گفت: این اقدامات در راستای حفظ منابع آبی و توزیع عادلانه آب انجام می‌شود.

 وی همچنین اظهار امیدواری کرد با همکاری مردم دین‌دار و تلاش مسئولان محلی، بتوان از هدررفت آب جلوگیری کرد و منابع آبی شهرستان را به نحو مطلوب مدیریت کرد.