شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
سال 1402، سال مهار تورم ، رشد تولید
 
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
جلسه بررسی مشکلات آب و فاضلاب باحضور مدیرکل دفتر حراست شرکت مهندسی آبفای کشور
جلسه بررسی مشکلات آب و فاضلاب باحضور مدیرکل دفتر حراست شرکت مهندسی آبفای کشور
در جلسه بررسی مشکلات آب و فاضلاب مطرح شد:
چالش های پیش روی استان سیستان و بلوچستان در بحث تأمین و بهداشت آب / لزوم تأمین امنیت تأسیسات آبرسانی
مدیرکل دفتر حراست شرکت مهندسی آبفای کشور گفت :بخشی از مدیریت آبرسانی لزوم تأمین امنیت تأسیسات آبی و رفع نقاط آسیب پذیر است.
 به گزارش روابط عمومی آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان، عرب نژاد مدیرکل دفتر حراست شرکت مهندسی آبفای کشور در سفر به سیستان و بلوچستان در جلسه ای که با حضور هیئت همراه با هدف بررسی وضعیت و چالش های تأمین آب استان در محل دفتر مدیرعامل شرکت آبفای استان برگزار شد بیان کرد: بخشی از مدیریت آبرسانی لزوم تأمین امنیت تأسیسات آبی و رفع نقاط آسیب پذیر است.
 وی ادامه داد: با توجه به اهمیت صنعت آب به عنوان یک نیاز حیاتی که جز سرمایه ها و زیرساخت های کلیدی هر کشوری است و ارتباط مستقیم آن با تأمین رفاه و آسایش و امنیت خاطر مردم، حفاظت و حراست از این صنعت و سرمایه های انسانی و فیزیکی از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
 در این جلسه علی رضا قاسمی مدیرعامل آبفای استان به چالش های پیش روی استان در بحث تأمین و بهداشت آب اشاره کرد و گفت:
وابستگی شدید منابع آب سطحی شمال استان به حوزه‌ های آبریز خارج از مرز و عدم کنترل کمی و کیفی، مشکلات بیولوژیکی آب چاه نیمه در فصول گرم سال، فرسودگی منابع تولید و شبکه های توزیع و افزایش هزینه خدمات به دلیل وسعت استان، پراکندگی کانون های جمعیتی تنها بخشی از چالش های شرکت آبفاست.
 وی افزود: به دلیل کاهش بارندگی در این استان با افت کمی و کیفی منابع آب مواجه هستیم و از سوی دیگر استفاده غیرمجاز از سفره های آب زیرزمینی توسط کشاورزان بدون در نظرگرفتن عواقب ناشی از این اقدام، بحران آب را به عنوان یک بحران جدی مطرح ساخته است.
قاسمی در ادامه به وضعیت آبرسانی روستایی حوزه‌ی جنوب استان پرداخت و عنوان کرد: روستاهایی که تاسیسات یا منابع آبی آن ها به طور کامل از بین رفته و یا فاقد هرگونه شبکه ای است در قالب مجتمع های آبرسانی در دستور کار شرکت قرار دارد.
در حال حاضر 568 روستا با جمعیت بالغ بر 253 هزار نفر از نعمت آب شرب بهره مند هستند و در سال جاری برنامه ریزی گردیده 150 هزار نفر از جمعیت روستایی استان تا پایان سال مالی 99 به این مجموعه اضافه گردد.
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:50
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق وب سایت متعلق به شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان می باشد. بیانیه حریم خصوصی
استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد. تمامی اطلاعات شخصی کاربران که از طریق فرمهای موجود در سایت تکمیل و ارسال میشود محرمانه تلقی شده و حریم شخصی افراد کاملا محفوظ خواهد ماند.
Powered by DorsaPortal