شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
سال 1402، سال مهار تورم ، رشد تولید
 
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۹ اسفند
معرفی و تاریخچه شرکت
به استناد ماده 1 قانون تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب مصوب 11/10/69 شرکتی تحت عنوان شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان (سهامی خاص) در آبان ماه 71 تشکیل گردید.

هدف از تشکیل شرکت مطابق اساسنامه ، ایجاد تاسیسات توزیع آب شهری و تاسیسات مرتبط با جمع آوری ، انتقال و تصفیه فاضلاب شهری و بهره برداری از تاسیسات مورد نظر می باشد.

اجرای شبکه های مربوط به توزیع آب ، اجرای طرحهای جمع آوری ، انتقال و تصفیه فاضلاب و اجرای طرحهای تامین و انتقال آب از جمله وظایف این شرکت است.



قبل از تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب مسئولیتها در بخش تامین و توزیع آب ، جمع آوری و تصفیه فاضلاب بعهده وزارت نیرو، شهرداریها، بخش خصوصی، تعاونی ها ، شورای محلی و شرکتهای وابسته به شهرداریها و حتی بلاتصدی بوده است. بدلیل این پراکندگی در گذشته باعث بروز مشکلات و گرفتاری های متعددی در تامین زیربنایی ترین خدمات گردیده بود. و نیز طرحهای توسعه ای به تاخیر افتاده و از ظرفیتهای موجود استفاده لازم بعمل نیامده نیروهای متخصص لازم جذب و تربیت نگردیده و نهایتا خدمت رسانی به مردم در بسیاری از نقاط با اخلال مواجه گردید.

برای اولین بار در سال 1354 قانون تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب به تصویب مجلس رسید. و وزارت کشور مامور تشکیل این شرکتها گردید. اما مشکل هم چنان باقی ماند تا اینکه رشد سریع جمعیت شهرها و مشکلات زیست محیطی همگان را بر ضرورت ایجاد یک سازماندهی ملی برای بخش آب و فاضلاب آن هم در جوار متولی اصلی در کشور یعنی وزارت نیرو متقاعد ساخت.

بالاخره در سال 68 معاونت آب و فاضلاب شهری در وزارت نیرو تشکیل و در سال 69 طرح تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب استانی توسط وزارت نیرو و همکاری جمعی از نمایندگان مجلس تقدیم مجلس شد.

قانون تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب در دیماه 69 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و فصل جدیدی در توسعه و بهبود خدمات شهری در ایران آغاز شد.

شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان در سال 71 و با تحویل گیری شهرهای زاهدان و زابل از متولیان قبلی آغاز به کار نموده و در حال حاضر 37 شهر استان با جمعیتی بالغ بر 1233019 نفر تحت پوشش خدمات رسانی این شرکت قرار دارند.

در حال حاضر تعداد147 حلقه چاه در 29 شهر استان آب آشامیدنی مورد نیاز و آب بهداشتی شهرها را تامین می نماید و تنها شهرهای زابل ،ادیمی،بنجار،محمدآباد،هامون شهر،هیرمند،زهک و بخشی از زاهدان،چابهار،کنارک از منابع آب سطحی استفاده می نمایند. (مرداد 1392)
تاریخ به روز رسانی:
1395/12/21
تعداد بازدید:
6618
نویسنده:
مدیر سایت
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:10
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق وب سایت متعلق به شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان می باشد. بیانیه حریم خصوصی
استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد. تمامی اطلاعات شخصی کاربران که از طریق فرمهای موجود در سایت تکمیل و ارسال میشود محرمانه تلقی شده و حریم شخصی افراد کاملا محفوظ خواهد ماند.
Powered by DorsaPortal