شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
سال 1403، سال جهش تولید با مشارکت مردم
 
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
700 لیتر بر ثانیه؛ رقم کسری آب در شبکه آبرسانی زاهدان
700 لیتر بر ثانیه؛ رقم کسری آب در شبکه آبرسانی زاهدان
فرهاد سرگلزایی، سرپرست معاونت خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در گفتگو با عصرهامون، گفت: زاهدان 2 شبکه توزیع آب دارد، یکی آب بهداشتی و دیگری آب شرب؛ در بحث آب بهداشتی و آب شرب در روزهای اخیر باافزایش دما و به تبع آن مصارف بیش از الگوی مصرف با مشکلاتی مواجه شده ایم.

وی با بیان اینکه مشکل افت فشار در زاهدان به قطر لوله ها ارتباطی ندارد و علت اصلی آن به کمبود منابع آبی برمی گردد، اظهار کرد: در حالی هر روز شاهد افزایش تعداد مشترکین آب در زاهدان هستیم که این شهر در حال حاضر در وضعیت موجود بدون درنظر گرفتن مناطق جدید الحاقی با کسری آب در هر دوبخش به 700 لیتر در ثانیه روبرو است که از این میزان مقدار 550 لیتربرثانیه کمبود آب در بخش شرب است.

وی با اشاره به عدم تناسب سرعت گسترش شهری زاهدان و منابع آب موجود در این شهر افزود: در توسعه شهر زاهدان به هیچ وجه به مبحث مهم تامین آب به عنوان یکی از زیرساخت های اساسی توجه نمی شود؛ در سال گذشته در حالی تعداد مشترکین آب در زاهدان با افزایش 4هزار و 500 فقره ای همراه بوده که منابع تأمین آب هیچ تغییری نکرده است.

وی در خصوص نقش حاشیه نشینی و اثرات آن بر بروز افت فشار و قطعی در شبکه تصریح کرد: از جمله تبعات حاشیه نشینی بر شبکه توزیع می توان به گسترش شبکه و بالا رفتن مصرف، افزایش نیاز آبی خدمات عمومی و رشد انشعابات غیرمجاز اشاره کرد.

سرگلزایی تعداد آحاد مشترکین آب زاهدان را 153 هزار مشترک اعلام کرد و افزود: از این تعداد اشتراک واگذار شده، 128 هزار فقره دارای انشعاب آب شرب و 25 هزار فقره از انشعاب آب بهداشتی برخوردارند. همچنین 37 هزار و 540 فقره از مشترکین آب زاهدان را حاشیه نشینان و خانوارهای ساکن در سکونتگاه های غیر رسمی شامل می شود.

وی در مورد اجرای خط دوم انتقال آب چاه نیمه به زاهدان نیز اظهار کرد: اتمام اجرای این طرح به طور مستقیم می تواند کمبود آب شرب حدود 25هزار مشترک آب بهداشتی در زاهدان و حدود 30 هزار خانوار فاقد آب را حل نماید و طرح توسعه غرب شهر زاهدان را تحت پوشش قرار دهد.

سرپرست معاونت خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان در پاسخ به راهکارهای اندیشده شده جهت رفع این مشکل در آینده افزود: منابع اصلی تامین آب زاهدان، چاه نیمه زابل و چاه های اطراف این شهر است که آب پس از استخراج توسط کارخانه آب شیرین کن ها تصفیه و به شبکه توزیع تزریق می شود.شاید افزایش ظرفیت آب شیرین کن پس از اخذ مجوزهای لازم راه حلی موقت برای این مشکل باشد اما مادامی که خط دوم انتقال آب چاه نیمه به زاهدان نرسد با این مشکل روبرو خواهیم بود.
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:3
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق وب سایت متعلق به شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان می باشد. بیانیه حریم خصوصی
استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد. تمامی اطلاعات شخصی کاربران که از طریق فرمهای موجود در سایت تکمیل و ارسال میشود محرمانه تلقی شده و حریم شخصی افراد کاملا محفوظ خواهد ماند.
Powered by DorsaPortal