شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
سال 1403، سال جهش تولید با مشارکت مردم
 
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
نشست خبری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه
نشست خبری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در نشست با اصحاب رسانه بیان کرد: 16 شهرستان در سیستان و بلوچستان در بحرانی‌ترین شرایط آبی هستند.

محسن میرادی بیان کرد: در استانی زندگی می‌کنیم که با کمبود آب برخوردار است و شرایط رو به بهبود نخواهد بود باید یاد بگیریم شکل مصرف را بهینه و متناسب با اقلیم زندگی کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان گفت: 350 لیتر در ثانیه آب در شبکه آب شیرین زاهدان کمبود داریم، اگر شهروندان هر نفر 30 لیتر صرفه‌جویی کنند شرایط برای تامین آب زاهدان پایدار خواهد بود.

محسن میرادی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: شرکت آب فاضلاب تا کنون همراهی مردم را تجربه کرده و مردم تاکنون همراه ما بوده‌اند و نگاه بسیار دقیق داشته‌اند.

وی افزود: آموزش در کشورهای پیشرفته دنیا که بسیار پر آب هستند در حال انجام است و در استان ما باید آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و مراکز علمی در بخش فرهنگ سازی باید کمک کنند تا بتوانیم نوع نگاه به مقوله آب را تغییر دهیم.

وی بیان کرد: در استانی زندگی می‌کنیم که با کمبود آب برخورد است و شرایط رو به بهبود نخواهد بود باید یاد بگیریم شکل مصرف را بهینه و متناسب با اقلیم زندگی کنیم.

وی در زمینه جیره بندی آب نیز گفت: بنای ما بر جیره بندی نیست تلاش داریم در شرایط بهینه‌تری توزیع را انجام دهیم و در جاهایی که دچار افت خواهیم شد، اطلاع رسانی کنیم تا مردم بدانند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: 17 درصد از مشترکین ما دارای آب شور و 83 درصد از مشترکین آب شیرین دارند.

وی اضافه کرد: در چند روز آینده شرایط در بحث توزیع به صورت نرمال خواهد بود و تلاش خواهیم کرد مشخص کنیم که کدام شبکه ها دچار افت خواهد شد تا به مردم اطلاع رسانی کنیم.

وی گفت: مردم از ذخیره‌سازی بی مورد پرهیز کنند زیرا ذخیرسازی نوع مصرف را تغییر می‌دهد و شکل توزیع را عوض می کند.

میرادی با بیان اینکه رویکرد ما در انشعابات غیرمجاز بر قطع است، افزود: 16 ایستگاه داریم که شیرین سازی آب را انجام می‌دهند و در مناطقی است که آب شرب ندارند شیرین سازی آب و نظارت به صورت روزانه است و کیفیت آب در این ایستگاه‌ها لحاظ شده است.

وی ادامه داد: مراکز فروش در مغازه‌ها مورد تایید شرکت آب و فاضلاب نیست و خطرات احتمالی بهداشتی را در این زمینه اعلام کردیم و نظارت بر این مراکز با مرکز بهداشت است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه سیستان شهرهای زهک، هامون، نیمروز، زابل و بنجار آب پایدار با کیفیت خوب دارند و می‌توان گفت در هیچ کدام از شهرهای حوزه سیستان تنش آبی نداریم

مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه آبرسانی به شهر خاش از سد کارواندر با پیشرفت 14 درصدی در حال انجام است، افزود: برآورد اجرای این پروژه 220 میلیارد تومان است که از طریق بخش خصوصی انجام می‌شود . 

وی با اشاره به اینکه اعتبارات که در بخش استانی گرفته می‌شود برای اصلاح و توسعه شبکه شهری و ایجاد مخازن صرف می‌شود افزود: زمانی که روستاها تبدیل به شهر می شود به مجموعه آب و فاضلاب شهری اضافه می‌شود که تعداد شهرهای تحت پوشش آب و فاضلاب استان به 43 شهر رسیده است . 

وی تصریح کرد: در سه شهر زابل، زاهدان و چابهار تصفیه‌خانه در مدار بهره‌برداری است و 48 هزار مشترک فاضلاب داریم که عمده آن‌ها در شهرستان‌های زابل و زاهدان هستند . 

وی با بیان اینکه بیش از 98 درصد فاضلاب‌ها را آب تشکیل می‌دهد، خاطرنشان کرد: فاضلاب‌ها قابلیت باز چرخانی دارند و می توان گفت تصفیه خانه زاهدان از پیشرفته‌ترین تصفیه خانه‌ها است . 

میرادی بیان کرد: خروجی پساب تصفیه خانه زاهدان از لحاظ فنی در حد آب شرب است چون هیچ آینده ای ندارد و از این آب در فضای سبز شهری زاهدان و سفره آب زیرزمینی استفاده می‌شود.

وی گفت: توسعه شبکه در مناطق حاشیه شهر را  که اکثر انشعابات غیر مجاز در مناطق حاشیه شهر است زیرا بافت مسکونی فاقد سند است و به دلیل حل مشکل مجوز گرفتیم تا اجازه دهند تا زمانی که اماکن هستند آب دارد اخذ تعهد محضر و قانونمند ارایه دهیم . 

میرادی اضافه کرد: 6 هزار انشعاب را در حاشیه شهر مجاز کردیم واگذاری انشعاب را به صورت اقساط بلند مدت انجام شد و تشکیل پرونده را در مناطق داشتیم، همکاران ما به صورت اجرائیات 6 اکیب شبانه‌روزی داریم.
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:5
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق وب سایت متعلق به شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان می باشد. بیانیه حریم خصوصی
استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد. تمامی اطلاعات شخصی کاربران که از طریق فرمهای موجود در سایت تکمیل و ارسال میشود محرمانه تلقی شده و حریم شخصی افراد کاملا محفوظ خواهد ماند.
Powered by DorsaPortal